Banner website.jpg
 

WestDogs

Hondenuitlaatservice voor Amsterdam Oud-Zuid, West en Centrum

Omdat jouw hond het allerbeste verdient

 

Jouw hond verdient het allerbeste

Ook op de dagen dat je zelf geen tijd hebt, wil je dat je viervoeter volop aandacht en beweging krijgt. Laat dat maar aan Westdogs Hondenuitlaatservice Amsterdam over. Wij zorgen dat jouw hond op een verantwoorde manier al zijn energie kwijt kan. Drie keer per dag gaan we naar gebieden buiten Amsterdam waar de honden alle ruimte hebben om te rennen, spelen, zwemmen en dollen. Na minimaal 1,5 uur ravotten met soortgenootjes, brengen we je hond moe maar voldaan weer thuis. 

Op zoek naar een liefdevolle en verantwoorde uitlaatservice in Amsterdam? Wij komen jouw hond graag ophalen in Oud-Zuid, West en Centrum.

Waarom Westdogs Hondenuitlaatservice Amsterdam?

 • Groen: we halen de honden op met een elektrische bus, ingericht met speciale benches en anti-slipmatten

 • Verantwoord: we stellen de groepen met de grootste zorg samen, zodat iedere hond zich thuis voelt in de roedel

 • Gediplomeerd: opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice afgerond aan de Martin Gaus Academie

 • Ruimte: we gaan met de honden naar natuurgebieden buiten Amsterdam waar niet veel andere uitlaatservices komen. De honden hebben dus alle ruimte. Van de Hoorneboegse Heide in Hilversum tot Strand bij Wijk aan Zee.

 • Nieuwe speelkameraadjes: een hond is een roedeldier. Je viervoeter vindt het heerlijk om samen met andere honden vrij te kunnen rennen en spelen

 • Track & Trace: altijd weten waar je hond is? Met een speciale chip aan de halsband van je hond kun je altijd op je telefoon checken waar we zijn. Een veilig gevoel.

Hoe gaan we te werk?

 • Ons ophaalgebied is Oud-Zuid, West en Centrum

 • Voordat we met je hond gaan wandelen, komen we eerst langs om jou en je hond te leren kennen. Uiteraard mag je ons ook de oren van het hoofd vragen

 • Op basis van de karaktereigenschappen van je hond kijken we bij welke groep hij of zij het beste past

 • Vervolgens komen we je hond op de afgesproken dagen ophalen met mijn elektrische bus

 • We gaan minimaal 1,5 uur naar gebieden buiten Amsterdam waar de honden alle ruimte hebben om te rennen, spelen, zwemmen en dollen. Bij warm weer zoeken we het water op

 • We houden de groepen klein en bewaren de rust door duidelijk en consequent te zijn

Wandelingen

Ochtendwandeling (minimaal 2 uur)
Ophaalgebied Oud-Zuid, West en Centrum
Hondenuitlater Amy of Ceciel komt je hond tussen 08:00 en 09:00 uur ophalen voor een heerlijk uitgebreide ochtendwandeling. We gaan minimaal 2 uur (max 3 uur) naar gebieden buiten Amsterdam waar de honden alle ruimte hebben om te rennen, spelen, zwemmen en dollen. Tussen 13:00 en 14:00 uur brengen we je hond moe, maar voldaan weer thuis.

Middagwandeling (minimaal 1,5 uur)
Ophaalgebied Oud-West en Nieuw-West
Hondenuitlater Chantal of Huub komt je hond tussen 11:00 en 12:00 uur ophalen voor een heerlijke middagwandeling. We gaan minimaal 1,5 uur (max 2 uur) naar gebieden buiten Amsterdam waar de honden alle ruimte hebben om te rennen, spelen, zwemmen en dollen. Tussen 15:00 en 16:00 uur brengen we je hond moe, maar voldaan weer thuis.

Meer weten? Neem contact met Amy op via 06 137 50 443 of amy@westdogs-hondenuitlaatservice.nl

Team foto.jpg
Eigenaar en hondenuitlater

Eigenaar en hondenuitlater

Maak kennis met Amy

Ochtendwandeling
Ophaalgebied Oud-Zuid, West en Centrum

Met Westdogs is mijn droom uitgekomen: een eigen hondenuitlaatservice in Amsterdam. Ik ben opgegroeid op een boerderij in Barneveld. Ik had als kind altijd dieren om me heen dus: van koeien tot schapen en honden. Heerlijk! Toen ik een paar jaar geleden naar Amsterdam-West verhuisde en daar een uitlaatservice voor mijn hond Ziggy zocht, bleek dat nog een hele opgave. Ze namen geen grote honden aan, zaten vol of waren te duur. Het idee voor mijn eigen uitlaatservice was geboren. 

Met Westdogs kan ik doen wat ik het allerliefste doe: buiten zijn met de liefste en leukste dieren die er bestaan. Jouw hond krijgt bij ons alle liefde en aandacht, dat spreekt voor zich. Ik vind het ook belangrijk dat het uitlaten van de honden die aan ons worden toevertrouwd op een verantwoorde manier gebeurt. Ik heb daarom de opleiding tot Gediplomeerd Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie gevolgd en ben gediplomeerd hondenuitlater. Ik vind het belangrijk dat de honden zich lekker kunnen uitleven terwijl de rust wordt bewaard door duidelijk en consequent te zijn. Hierdoor komen de honden ontspannen en opgewekt weer bij hun baasjes terug.

Hondenuitlater

Hondenuitlater

Maak kennis met Chantal

Middagwandeling
Ophaalgebied Oud-West en Nieuw-West

Ik heb een groot hart voor dieren. Vroeger kregen zielige dieren van de straat – van honden tot katten en kippen – bij ons een thuis. De liefde voor dieren is altijd gebleven. Zo help ik nu als vrijwilliger bij een dierenasiel in Barcelona en heb ik twee eigen honden. De kans om bij Westdogs vrijwilligerswerk te doen heb ik met beide handen aangegrepen. Ik woon al mijn hele leven in Amsterdam en weet zo elke route naar het ophaaladres te vinden. Ik behandel de honden die we voor onze klanten uitlaten alsof het mijn eigen honden zijn; met heel veel liefde, maar altijd door ook consequent te zijn. Ik heb net als Amy de opleiding tot Gediplomeerd Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie gevolgd, waardoor je bij ons verzekerd bent van een professionele begeleiding van je hond(en).

Hondenuitlater

Hondenuitlater

Maak kennis met Chantal

Ik ben Honden-èn kattenliefhebster en dierenartsassistent in opleiding. Ik heb eerder al stagegelopen bij Westdogs en heb ook gewerkt bij het dierenasiel in Zaandam. Werken bij West Dogs vind ik niet alleen leuk omdat ik een grote dierenliefhebber ben, maar ook omdat ik er een brede ervaring mee op bouw in de dierensector. Ik ondersteun Westdogs tijdens de drukke vakantieperiodes.

Hondenuitlater

Hondenuitlater

Maak kennis met Huub

Ik ben opgegroeid in Oosterbeek in een mooie bosrijke omgeving. Ik weet nog goed dat we in de weekenden vaak met het hele gezin gingen wandelen door de bossen. We hadden zelf geen hond (we hebben altijd een kat in huis gehad), maar onze overburen wèl. Op de dinsdagen maakte we altijd een lange wandeling met hun hond, dat vonden we gewèldig. Amy en ik kennen elkaar al heel wat jaren en ik heb het altijd het heerlijk gevonden om met haar en de honden mee te wandelen. Lekker de hektiek van de stad uit en weer even terug naar de bossen met leuke wandelingen, zoals ik dat vroeger al deed. Ik werk als parttime medewerker voor Westdogs en neem het uitlaten van de honden graag over van mijn collega’s als dat nodig is.

Hondenuitlater

Hondenuitlater

Maak kennis met Ceciel

Ik ben opgegroeid in Deventer en heb altijd veel dieren om mij heen gehad. Al als klein meisje ging ik op avontuur met mijn hond en konijn. Het uitlaten van honden in de vrije natuur en zien hoe ze daarvan genieten, daar geniet ik enorm van. Hoewel ik alweer een tijdje in Amsterdam woon, blijf ik graag samen met mijn hond de natuur verkennen. Ik volg de opleiding tot Gediplomeerd Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie en dat is een prachtige aanvulling op de ervaring die ik al met honden heb.

Hondenuitlater

Hondenuitlater

Maak kennis met Ellen

Ik vind het heerlijk met honden bezig te zijn en om veel te leren over het gedrag van honden. De omgang met honden leert mij ook het nodige over mijn eigen gedrag. Ik wil graag mijn kennis over dierengedrag continue verhogen. Zo ben ik bezig een vervolgcursus, waarin ik mijn vaardigheden in de omgang met honden verder uitbreid. Samen met honden wandelen in de natuur vind ik het fijnste dat er is. Ik heb een achtergrond in het onderwijs en dat komt ook goed van pas in de omgang met honden. Ik zorg ervoor dat iedere hond het naar de zin heeft en zich veilig in de groep kan bewegen. Het is een feest te zien hoe de honden met elkaar genieten van het buiten zijn en ik geniet me ze mee! Ik ondersteun Westdogs tijdens de drukke vakantieperiodes.

Tarieven

Neem contact met Westdogs op voor de tarieven. Gaat je hond meer dan twee keer per week mee of ben je eigenaar van twee of meer honden? Dan geldt een mooie korting.

 

Aanmelden

Helaas zitten al onze bussen op dit moment vol

 
 

Contact

Vragen? Stel ze gerust! Amy is bereikbaar via 06 137 50 443 of amy@westdogs-hondenuitlaatservice.nl