Jouw hond verdient het allerbeste

Ook op de dagen dat je zelf geen tijd hebt, wil je dat je viervoeter volop aandacht en beweging krijgt. Laat dat maar aan Westdogs Hondenuitlaatservice Amsterdam over. Wij zorgen dat jouw hond op een verantwoorde manier al zijn energie kwijt kan. Twee keer per dag gaan we naar gebieden buiten Amsterdam waar de honden alle ruimte hebben om te rennen, spelen, zwemmen en dollen. Na minimaal 1,5 uur ravotten met soortgenootjes, brengen we je hond moe maar voldaan weer thuis. 

Op zoek naar een liefdevolle en verantwoorde uitlaatservice in Amsterdam? Wij komen jouw hond graag ophalen in Oud-Zuid, West en Centrum.

Waarom Westdogs Hondenuitlaatservice Amsterdam?

 • Groen: we halen de honden op met een elektrische bus, ingericht met speciale benches en anti-slipmatten
 • Verantwoord: we stellen de groepen met de grootste zorg samen, zodat iedere hond zich thuis voelt in de roedel
 • Gediplomeerd: opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice afgerond aan de Martin Gaus Academie
 • Ruimte: we gaan met de honden naar natuurgebieden buiten Amsterdam waar niet veel andere uitlaatservices komen. De honden hebben dus alle ruimte. Van de Hoorneboegse Heide in Hilversum tot Strand bij Wijk aan Zee.
 • Nieuwe speelkameraadjes: een hond is een roedeldier. Je viervoeter vindt het heerlijk om samen met andere honden vrij te kunnen rennen en spelen
 • Track & Trace: altijd weten waar je hond is? Met een speciale chip aan de halsband van je hond kun je altijd op je telefoon checken waar we zijn. Een veilig gevoel. 

Hoe gaan we te werk?

 • Ons ophaalgebied is Oud-Zuid, West en Centrum
 • Voordat we met je hond gaan wandelen, komen we eerst langs om jou en je hond te leren kennen. Uiteraard mag je ons ook de oren van het hoofd vragen
 • Op basis van de karaktereigenschappen van je hond kijken we bij welke groep hij of zij het beste past
 • Vervolgens komen we je hond op de afgesproken dagen ophalen met mijn elektrische bus
 • We gaan minimaal 1,5 uur naar gebieden buiten Amsterdam waar de honden alle ruimte hebben om te rennen, spelen, zwemmen en dollen. Bij warm weer zoeken we het water op
 • We houden de groepen klein en bewaren de rust door duidelijk en consequent te zijn

Wandelingen

Ochtendwandeling (minimaal 2 uur)
Ophaalgebied Oud-Zuid, West en Centrum
Hondenuitlater Amy komt je hond tussen 08:00 en 09:00 uur ophalen voor een heerlijk uitgebreide ochtendwandeling. We gaan minimaal 2 uur (max 3 uur) naar gebieden buiten Amsterdam waar de honden alle ruimte hebben om te rennen, spelen, zwemmen en dollen. Tussen 13:00 en 14:00 uur brengen we je hond moe, maar voldaan weer thuis.

Middagwandeling (minimaal 1,5 uur)
Ophaalgebied Oud-West en Nieuw-West
Hondenuitlater Chantal komt je hond tussen 11:00 en 12:00 uur ophalen voor een heerlijke middagwandeling. We gaan minimaal 1,5 uur (max 2 uur) naar gebieden buiten Amsterdam waar de honden alle ruimte hebben om te rennen, spelen, zwemmen en dollen. Tussen 15:00 en 16:00 uur brengen we je hond moe, maar voldaan weer thuis.

 

Meer weten? Neem contact met Amy op via 06 137 50 443 of amy@westdogs-hondenuitlaatservice.nl

   
  _MG_5260.JPG

  Tarieven

  Neem contact met Westdogs op voor de tarieven. Gaat je hond meer dan twee keer per week mee of ben je eigenaar van twee of meer honden? Dan geldt een mooie korting.

  _MG_5583.JPG

  Maak kennis met hondenuitlater Amy

  Ochtendwandeling
  Ophaalgebied Oud-Zuid, West en Centrum

  Met Westdogs is mijn droom uitgekomen: een eigen hondenuitlaatservice in Amsterdam. Ik ben opgegroeid op een boerderij in Barneveld. Altijd dieren om me heen dus: van koeien tot schapen en honden. Heerlijk! Toen ik een paar jaar geleden naar Amsterdam-West verhuisde en daar een uitlaatservice voor mijn hond Ziggy zocht, bleek dat nog een hele opgave. Ze namen geen grote honden aan, zaten vol of waren te duur. Het idee voor mijn eigen uitlaatservice was geboren. 

  Met Westdogs kan ik doen wat ik het allerliefste doe: buiten zijn met de liefste en leukste dieren die er bestaan. Jouw hond krijgt bij mij alle liefde en aandacht, dat spreekt voor zich. Maar ik vind het ook belangrijk dat het op een verantwoorde manier gebeurt. Daarom heb ik de opleiding tot Gediplomeerd Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie afgerond en bewaar ik de rust door duidelijk en consequent te zijn. 

  _MG_5297.JPG

  Maak kennis met hondenuitlater Chantal

  Middagwandeling
  Ophaalgebied Oud-West en Nieuw-West

  Ik heb een groot hart voor dieren. Vroeger kregen zielige dieren van de straat – van honden tot katten en kippen – bij ons een thuis. Nu help ik als vrijwilliger bij een dierenasiel in Barcelona en heb ik twee eigen honden. De kans om bij Westdogs te werken heb ik met beide handen aangegrepen: ik kan me geen mooiere baan voorstellen. Ik behandel alle honden alsof het mijn eigen honden zijn: met heel veel liefde, maar altijd consequent. In maart begin ik met de opleiding tot Gediplomeerd Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie.

   

  Aanmelden

  Hier kun je je aanmelden

  Baasje
  Optioneel
  Hond
  Uitlaat tijdstippen
  Ochtendwandeling *
  Ophaalgebied Oud-Zuid, West en Centrum
  Middagwandeling
  Ophaalgebied Oud-West en Nieuw-West
   
   

  Contact

  Vragen? Stel ze gerust! Amy is bereikbaar via 06 137 50 443 of amy@westdogs-hondenuitlaatservice.nl

   

  Vraag maar raak